Chili pavut

Sulata pavut, tai jos käytät tuoreita papuja keitä niitä hetki.

Kuumenna öljy pannulla, lisää pilkottu chili ja valkosipuli sekä pavut pienissä erissä.

Pidä levy suhteellisen kuumana ja sekoita aineksia koko ajan etteivät pala.

Pavut saavat vähän ruskistua.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Helppojuttu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Chili paprika punainen3.2g1.3kcal0.1g0.3g0g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.9g8.4kcal0g0g0.9g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vihreä papu (Rainbow), annos 100g28g7kcal0.6g1.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g35kcal1.4g3g1.8g0g
Valittu annoskoko33g17kcal0.7g1.5g0.9g0g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.4g0.8g0.5g0g
Arvot/100g100g53kcal2.1g4.6g2.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=197524