Kana-makaronikeitto

Ruskista sipuli ja broilerisuikala.

Lisää mausteita ja suola.

lisää makaronit ja vesi.

anna kiehua, kun lähes kypsää on makaroni, lisää paprika ja kevyt kerma kiehauta, jotta makaronit kypsiä lisää basilika.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 233 grammaa

Mammamia63
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 0.4g3.5kcal0g0g0.4g0g
Broilerisuikaleet6.3g7.7kcal1.3g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.8g0.8kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Makaroni, pasta 4.2g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Paprika keltainen 1.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kevytkerma 10% rasvaa (Valio), annos 200g2.8g3.4kcal0.1g0.1g0.3g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g61kcal3.6g6.4g2g0.2g
Valittu annoskoko33g31kcal1.8g3.2g1g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g15kcal0.9g1.6g0.5g0.1g
Arvot/100g100g93kcal5.5g9.8g3g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=396358