Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja mausta haluamallasi tavalla, kiehauta vesi, lisää ruusukaalit ja anna kiehua miedolla lämmöllä n. 5 min. Lisää muut kasvikset ja jauheliha ja keitä miedolla lämmöllä vielä n. 5 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 350 grammaa

Marinol
AineksetMääräEnergiaPHRK
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g9g2.3kcal0.1g0.5g0g0g
Ruusukaali (Findus), annos 100g1.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Jauheliha, naudan, vähärasvainen, rasvaa 7 % 5.6g7.8kcal1.1g0g0.4g0g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0.2g0.6kcal0g0g0.1g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g22kcal2.4g1g1g0.2g
Valittu annoskoko33g11kcal1.2g0.5g0.5g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g6kcal0.6g0.3g0.3g0.1g
Arvot/100g100g34kcal3.7g1.5g1.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=109994