Hirvipata perinteinen

Paista lihan pinta kiinni ja pataan kaikkien kasvisten kera.

perään vettä ja olutta , mausteena paprika, suola, pippuri ja laakerinlehti.

Uunissa noin 4 tuntia 90 asteessa, jäähdytys ja naamaan :)

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 300 grammaa

Maialine
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenliha 11g12kcal2.3g0g0.3g0g
Porkkana 6.8g2.2kcal0g0.4g0g0.2g
Peruna, uusi 5.5g4.2kcal0.1g0.9g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Olut a-olut, 5- 5,5 til% alkoholia 5.5g2.2kcal0g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g44kcal5g3.2g0.6g0.8g
Valittu annoskoko33g22kcal2.5g1.6g0.3g0.4g
Annoskoko puolitettuna16g11kcal1.3g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g67kcal7.6g4.9g0.9g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=128706