Sinappimuusi

Kuori, paloittele ja keitä perunat kypsiksi.

Valuta keitinvesi pois ja vatkaa perunat ilmavaksi muusiksi.

Lisää samalla pienissä erissä lämmintä maitoa.

Lisää joukkoon sekoittaen rasva, sinappi ja suola.

Tarjoa liha- tai kalaruokien lisäkkeenä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g25g15kcal0.4g3.3g0g0.2g
Maito, rasvaton (Arla Ingman)6.8g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g0.4g1.3kcal0g0g0.1g0g
Dijonsinappi, Maille, Original0.4g0.3kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g38kcal1.2g7.2g0.2g0.4g
Valittu annoskoko33g19kcal0.6g3.6g0.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g10kcal0.3g1.8g0.1g0.1g
Arvot/100g100g58kcal1.8g11g0.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=148105