Lassen karppi pizza

Kaada kulhoon ehrmann, 200g juustoa, ja fibrex, 4 kananmunaa sekoita kaada pellille levitä koko pellille, paista 15min 200 * sitten tonnikala pekoni, jauheliha, juusto mausteita maun mukaan paista lopuksi 200* 15min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Karppi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rasvaton maitorahkavalmiste 0,2% (Ehrmann)6.5g3.6kcal0.6g0.3g0g0g
Arkijuustoraaste (Valio)10g39kcal3.1g0g2.8g0g
Sokerijuurikaskuitu (Fibrex), annos 100g0.3g0.2kcal0g0g0g0.2g
Kananmuna kuoreton 5.7g8.2kcal0.7g0g0.6g0g
Pekoni rasvainen 2.6g10kcal0.3g0g1g0g
Maistuva naudan jauheliha (rasvaa max 17%) (Hk ruokatalo), annos 100g5.2g12kcal1g0g0.9g0g
Tonnikalaa paloja öljyssä (Eldorado)2.1g3.2kcal0.5g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g150kcal12.4g0.6g10.8g0.4g
Valittu annoskoko33g75kcal6.2g0.3g5.4g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g38kcal3.1g0.2g2.7g0.1g
Arvot/100g100g229kcal18.9g0.9g16.5g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=161842