NAKKIMUUSILOORA

Valmista muusi ohjeen mukaan veteen 10 dl eli kummatkin pussit.

Lisää valmiiseen muusiin 1 rkl marggista (60) ja 1 dl rasvatonta maitoa.

Siivuta nakit ja ruskista ne 5 g:ssa rypsiöljyä pannulla.

Voitele uunivuoka 5 g:lla rypsiöljyä.

Sekoita muusi ja nakit vuokaan ja anna olla uunissa n. 1 h 200 asteessa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 105 grammaa

Tartsani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Mummon muusijauhe11g37kcal0.6g7.9g0.3g0.7g
Nakki, Popsi kevyt 10 (HK)16g28kcal1.7g0.9g2g0g
Rypsiöljy Eldorado0.5g4.3kcal0g0g0.5g0g
Margariini 60%, kultarypsi 0.5g2.8kcal0g0g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen5.2g1.7kcal0.2g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana65g148kcal5g18.2g6.2g1.4g
Valittu annoskoko33g74kcal2.5g9.1g3.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal1.3g4.6g1.6g0.4g
Arvot/100g100g227kcal7.6g27.8g9.5g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=212651