Fetasardiinit

Kuullota sipulia öljyssä hetki, lisää sitten tomaattimurska.

Sen jälkeen sardiinit sekä feta.

Mausta basilikalla ja mustapippurilla, purista sitruunamehu sekaan myös.

Lopuksi lisää myös keitetty pasta.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 420 grammaa

Raejuusto
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy 0.5g4.7kcal0g0g0.5g0g
Salottisipuli pussi (åth produkter), annos 250g1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.3g0.3kcal0g0g0g0g
Pirkka luomu tomaattimurska20g5.9kcal0.3g1.3g0.1g0g
Sardiini öljyssä (Pirkka), annos 85g3.5g7.7kcal0.8g0g0.5g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 3.9g8.9kcal0.5g0.1g0.7g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Spagetti 2.7g8.9kcal0.3g1.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g74kcal3.8g6.6g3.6g0.2g
Valittu annoskoko33g37kcal1.9g3.3g1.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna16g19kcal1g1.7g0.9g0.1g
Arvot/100g100g113kcal5.8g10.1g5.5g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=223304