Rinkutinkun salsaleivät

Ensin ruskistetaan jauheliha ja sipuli pannulla.

Leiville levitetään ensin salsa, jauheliha-sipuliseos, tomaatti, juustosalsa ja juustoviipaleet.

Ja uuniin 250 astetta n. 5 min.

Jos haluaa kevyempää niin jauhelihan voisi jättää pois tai korvata kanalla.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Rinkutinku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Ruisleipä (Porokylän leipomo), annos 50g7.8g17kcal0.8g3.1g0.1g0.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha6.3g10kcal1.2g0g0.6g0g
Salsa medium (Rainbow)5.2g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1g0.3kcal0g0g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g5.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Juustosalsa (Rainbow), annos 100g1g1.5kcal0g0g0.1g0g
Aamuinen kevyt cheddar 11% 20g 1 kpl, Ingman6.3g13kcal1.4g0.1g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g88kcal7g7.2g3g1.8g
Valittu annoskoko33g44kcal3.5g3.6g1.5g0.9g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.8g1.8g0.8g0.5g
Arvot/100g100g135kcal10.7g11g4.6g2.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=232225