Juustosalaatti

Huuhtele ja revi jääsalaatti sopiviksi suupaloiksi.

Kuori ja paloittele päärynä.

Lämmitä paistinpannu, johon olet lisännyt oivariin ja musovado-sokerin.

Kuumenna ja paista päärynät sokerisiirapissa.

Kokoa salaatti syvälle lautaselle.

Tässä ohjeessa on käytetty stockan Italialaista maalaisgoudaa - aurinkokuivattu tomaatti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 210 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Gouda, Pirkka7.8g30kcal1.8g0g2.3g0g
Cashewpähkinä 3.1g18kcal0.6g0.6g1.4g0.1g
Viinirypäle, keskiarvo, kivetön, vihreä/tumma 7.8g5.8kcal0.1g1.2g0g0.1g
Fariinisokeri1.6g6.3kcal0g1.6g0g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.6g11kcal0g0g1.2g0g
Päärynä kuorittu 7.8g3.4kcal0g0.6g0g0.3g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka3.1g0.3kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g149kcal5g8g9.8g1g
Valittu annoskoko33g75kcal2.5g4g4.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna16g37kcal1.3g2g2.5g0.3g
Arvot/100g100g227kcal7.6g12.2g14.9g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=75597