Kaalikeitto 10% paistijauhelihasta

1. Paista jauheliha+sipuli+valkosipuli
2. pilko kaali+porkkana kattilaan ja lisää vettä siten, että kaalit peittyvät.

3. Keitä kaaleja noin 50min (lisää liemikuutiot kun kiehuu).

4. Lisää jauheliha lopussa

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Velocity
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paistijauheliha 10%5g8.5kcal1g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Valkokaali keräkaali 13g3.5kcal0.1g0.5g0g0.3g
Porkkana, keskikokoinen 65g1.2g0.3kcal0g0.1g0g0g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.1g0.4kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 0.1g0.1kcal0g0g0g0g
Vesi13g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g27kcal2.2g1.4g1g0.6g
Valittu annoskoko33g14kcal1.1g0.7g0.5g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g7kcal0.6g0.4g0.3g0.2g
Arvot/100g100g41kcal3.4g2.1g1.5g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=192648