Mausteinen naudanlihapata

Kuumenna rypsiöljy suuressa kasarissa ja ruskista lihanpalat.

Lisää joukkoon silputtu sipuli sekä chilipalko.

Anna hautua muutama minuutti.

Lisää sokeri, suola sekä paprikajauhe ja kirsikkatomaatit.

Hauduta boin 45 minuuttia.

Tarjoa paistetun viljaseoksen kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 263 grammaa

Sannamaria88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy 0.3g2.8kcal0g0g0.3g0g
Naudan Sisäpaisti16g17kcal3.4g0g0.5g0g
Sipuli (kuorittu)2.5g0.7kcal0g0.1g0g0g
Chili paprika punainen1.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sokeri 0.2g0.6kcal0g0.2g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Paprikajauhe 0.2g0.5kcal0g0g0g0.1g
Kirsikkatomaatti, säilyke (Mutti), annos 400g13g4.5kcal0.2g0.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g54kcal7.2g2.4g1.6g0.2g
Valittu annoskoko33g27kcal3.6g1.2g0.8g0.1g
Annoskoko puolitettuna17g14kcal1.8g0.6g0.4g0.1g
Arvot/100g100g82kcal10.9g3.6g2.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=313729