Sallan jauhelihakastike

Kuullota öljyssä pilkottu sipuli, valkosipuli ja kesäkurpitsa.

Voit nostaa se kulhoon odottamaan, ruskista sitten jauheliha, lisää kasvikset takaisin.

Lisää tomaattikastikkeet, mausta haluamallasi tavalla.

Samaan aikaan keitä makaroonit, lisää kypsät makrut kastikkeen joukkoon, sekoita.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 351 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 7.5g17kcal1.3g0g1.3g0g
Oliiviöljy 0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Kesäkurpitsa zucchini 2.8g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g4.7g1kcal0g0.2g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)9g2.8kcal0.1g0.6g0g0.1g
Spagetti, Barilla4.1g14kcal0.5g3g0.1g0.1g
Valkosipuli 0.4g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tomaattisalsa 0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g78kcal3.8g8.4g3.4g0.8g
Valittu annoskoko33g39kcal1.9g4.2g1.7g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g20kcal1g2.1g0.9g0.2g
Arvot/100g100g119kcal5.8g12.7g5.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81704