Kalkkunalasagne

Silppua sipuli, kuullota ja lisää kalkkunajauhelija mausta suolalla, mustapippurilla ja broilerimausteella.

Kuullota kasvissuikaleet mausta oreganolla ja juoksevalla hunajalla.

Voitele uunivuoka, lado lasagne levyt pohjalle, laita pastakastiketta päällä sitten kasvissuikaleet ja paistettu jauheliha ja juustoraaste.

Sitten uusi kerros samoin kaikkia.

Lopuksi päälle lasagnelevyt pastakastike ja juustoraaste.

Ripottele vielä oreganoa päälle.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rypsiöljy, kultasula (Raisio), annos 5g0.3g2.5kcal0g0g0.3g0g
Sipuli (kuorittu)1.6g0.4kcal0g0.1g0g0g
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g7.3g10kcal1.4g0g0.5g0g
Kasvissuikaleet (Apetit), annos 125g6.8g2.8kcal0.1g0.6g0g0g
Juokseva hunaja 250g0.1g0.4kcal0g0.1g0g0g
Valio kevyempi pizzajuusto 17%5.7g16kcal1.8g0g1g0g
Dolmio Light Classico Bolognese9g3.4kcal0.1g0.7g0g0.1g
Täysjyvä lasagnelevy, Myllyn Paras 500g1.8g6.2kcal0.2g1.2g0g0.1g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.1g0.7kcal0g0g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g86kcal7.2g5.4g3.8g0.4g
Valittu annoskoko33g43kcal3.6g2.7g1.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna16g22kcal1.8g1.4g1g0.1g
Arvot/100g100g131kcal11g8.2g5.8g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114659