Hirvi lihakeitto

Laita vesi kiehumaan ja kuori perunat, porkkanat ja sipuli.

Pieni ne ja lisää lihaliemikuution kanssa kiehuvaan veteen.

Mausta makusi mukaan.

Hirven liha on hyvä ruskistaa ja maustaa ennen lisäämistä keittoon, tässä voi käyttää myös valmiiksi kypsennettyä lihaa.

Mitä pidempään malttaa keitellä, sen parempaa.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 301 grammaa

Tyllero
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g6.8g4.1kcal0.1g0.9g0g0.1g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl0g0kcal0g0g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Hirvikäristys6.8g10kcal1.4g0g0.4g0g
Vesi14g0kcal0g0g0g0g
Sipuli 0.8g0.2kcal0g0g0g0g
Pakastekasvissekoitus, herne-maissi-paprika 2.7g2.8kcal0.1g0.5g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g36kcal3.2g3g0.8g0.6g
Valittu annoskoko33g18kcal1.6g1.5g0.4g0.3g
Annoskoko puolitettuna16g9kcal0.8g0.8g0.2g0.2g
Arvot/100g100g55kcal4.9g4.6g1.2g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=200799