Tonnikalasalaatti

Revi salaatti, puolita tomaatti, pilko sipuli ja kurkkut.

Sekoita ja aseta salaatin pohjaksi.

Kaada päälle tonnikalapalat öljyineen, ananaspalat ja keitetyt kanamunan puolikkaat.

Mausta sitruunapippurilla tai sormisuolalla/mustapippuriseoksella
.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 5.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Luumutomaatti pirkka, 83g3.9g0.8kcal0g0.1g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)2.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kurkku 3.9g0.4kcal0g0.1g0g0g
Tonnikala, vaalea paloina öljyssä (Rainbow) 185g7.2g14kcal1.8g0g0.7g0g
Ananaspalat (Rainbow) ananasmehussa 227/137g5.4g3.2kcal0g0.8g0g0.1g
Kananmuna, keitetty 4.3g6.1kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g51kcal4.8g2.4g2.2g0.8g
Valittu annoskoko33g26kcal2.4g1.2g1.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna17g13kcal1.2g0.6g0.6g0.2g
Arvot/100g100g78kcal7.3g3.6g3.3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=270340