Viipaleporkkanalaatikko

-viipaloi porkkana ja juusto
-laita öljyttyyn vuokaan, väliin makusi mukaisia mausteita hyppysellisiä
-sekoita maito, kerma ja muna, lisää suola
-kaada seos vuokaan, jää kuivan näköiseksi mutta miedolla lämmöllä porkkanat kypsyvät ja painuvat, voi auttaa lusikalla paiston aikana
-uuni 175 astetta n. 1,5 tuntia
- pintaa voi ruskistaa nostamalla uunin lämpöä paiston loppuvaiheessa

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 176 grammaa

Hertta101
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, tuore19g5.3kcal0.1g1.1g0g0.5g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g2.5g7kcal0.5g0g0.6g0g
Eila laktoositon kevytmaitojuoma (Valio), annos 200g4.7g1.8kcal0.2g0.1g0.1g0g
Ruokakerma, Valio Hyla 15%4.7g7.5kcal0.1g0.1g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu2.2g2.8kcal0.2g0g0.2g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana66g49kcal2.2g2.6g3.2g1g
Valittu annoskoko33g24kcal1.1g1.3g1.6g0.5g
Annoskoko puolitettuna17g12kcal0.6g0.7g0.8g0.3g
Arvot/100g100g74kcal3.3g3.9g4.8g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=444727