Feta-parsakaalipiiras

Sekoita 125 grammaan maitorahkaa pehmeä voi ja jauho-leivinjauheseos.

Vuoraa taikinalla n. 28 cm:n piirasvuoka.

Keitä parsakaalia vähässä vedessä 2-3 minuuttia, valuta ja jäähdytä.

Pilko parsakaalia tarvittaessa ja levitä pohjalle.

Lisää valutetut fetakuutiot.

Kaada muna-maitorahka-kermaseos päälle.

Paista uunin alimmalla tasolla 200 asteessa n. 35 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Saruska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, Valio, 0,363g41kcal6.9g2.6g0.2g0g
Voi (perinteinen meijerivoi)31g226kcal0g0g25.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 33g112kcal3.3g22.8g0.4g1.1g
Leivinjauhe 1.3g2.2kcal0.1g0.5g0g0g
Parsakaali, pakaste, Apetit50g11kcal1.7g1g0g1.3g
Salaattijuusto, kevyt (Pirkka), annos 200g50g93kcal11g1g5g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Kuohukerma,valio,2dl50g170kcal1g1.5g17.5g0g
Oregano, kuivattu 0.5g1.5kcal0.1g0.1g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1429kcal58.6g59.2g105g5.2g
Valittu annoskoko320g714kcal29.3g29.6g52.5g2.6g
Annoskoko puolitettuna160g357kcal14.7g14.8g26.3g1.3g
Arvot/100g100g223kcal9.2g9.3g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=93245