Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g241g229kcal19.3g33.7g1.7g19.3g
Sipuli (kuorittu)23g6.3kcal0.3g1.1g0g0.4g
Valkosipuli 5.4g5.8kcal0.4g0.9g0g0.1g
Oliiviöljy 23g207kcal0g0g23.4g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g6.7g1.3kcal0g0.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka20g17kcal0.7g3.8g0.2g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g932kcal41.4g79.8g50.6g40g
Valittu annoskoko320g466kcal20.7g39.9g25.3g20g
Annoskoko puolitettuna160g233kcal10.4g20g12.7g10g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678