Suklaakakku

Sokerikakku pohja valmistetaan ja paistetaan 225 20 min.
liivatteet liotetaan vispi vaahdotetaan
minttusuklaa sulatetaan ja lisätään vaahtoon 1/ 3 vispistä laitetaa jugurtin kanssa eri kulhoon ja lisätään 1 rkl sokeria
1 liivate sulatetaan 0.5 dl vettä ja lisätään minttusuklaa vaahtoon , maitosuklaa raastetaan ja lisätään vaahtoon . jugurttivaahto joka on valkoinen maustetaan vaniljasokerilla ja 1 liivatelehti sulatetaan ja lisätään jugurtti vaahtoon kakkupohja halkaistaan ja kootaan irtopohjavuokaan alle kakkupohjan puolikas väliin suklaavaahto sitten toinen kakkupohja päällimmäiseksi jugurttivaahto kerros.

Annetaan hyytyä jääkaapissa.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Merrim
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 69g99kcal8.6g0.2g7.1g0g
Sokeri 53g217kcal0g53.3g0g0g
Vehnäjauho sunnuntai4.6g16kcal0.6g3.3g0.1g0.2g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 19g63kcal0g15.4g0g0.3g
Kaakao (Oboy, original)3.1g12kcal0.1g2.6g0.1g0.2g
Liivate 4.7g16kcal4g0g0g0g
Flora vispi 20%63g138kcal1.9g3.1g12.6g0g
Minttusuklaa (Panda), annos 100g31g147kcal0.9g20.1g6.9g0g
Maitosuklaa, Fazerin sininen9g51kcal1g4.6g3.1g0.2g
Jogurtti, maustamaton, rasvaton, vähälaktoosinen, d-vitamiinia 0,5ug 63g22kcal1.9g3.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1559kcal38g211.4g60g1.8g
Valittu annoskoko320g780kcal19g105.7g30g0.9g
Annoskoko puolitettuna160g390kcal9.5g52.9g15g0.5g
Arvot/100g100g244kcal5.9g33g9.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203376