RAPARPERIPIIRAKKA

Sulata becel mikrossa pehmeämmäksi (huom! sulatuksella!!), lisää sekaan munat, 4-viljan hiutaleet ja sämpyläjauhot, joihin on sekoitettu leivinjauhe.

Mausta kanelilla, kardemummalla ja makeutusjauheella.

Laita piirakkavuokaan, johon on laitettu leivinpaperi.

Levitä päällimmäiseksi pilkotut raparperinpalat.

Paista 175asteessa noin 30 minuuttia, .

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 64 grammaa

Thomas
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 79g112kcal9.8g0.2g8.1g0g
Becel kasvirasvalevite 35%, leivällä yleensä n. 10g62g200kcal0g1.9g23.7g0g
Neljänviljan täysjyvähiutale Nalle 1dl (40g)21g68kcal2.3g13.4g0.6g2.5g
Sämpyläjauhoseos (Myllyn paras) 1 dl=n.65g92g310kcal12.8g59.2g2.1g5.5g
Raparperi 50g17kcal0.3g2.7g0g0.7g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g3.1g10kcal0.3g1.9g0.2g0.9g
Leivinjauhe 3.1g5.5kcal0.2g1.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g6.2g23kcal0.2g5g0.2g0g
Hermesetas-jauhe2.8g8.1kcal0g1.6g0g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1505kcal51.8g174.2g69.8g21.4g
Valittu annoskoko320g752kcal25.9g87.1g34.9g10.7g
Annoskoko puolitettuna160g376kcal13g43.6g17.5g5.4g
Arvot/100g100g235kcal8.1g27.2g10.9g3.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=71435