Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 80g14kcal0.4g2g0.3g0.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g80g312kcal0g78.4g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g80g22kcal0.5g4.8g0.2g2g
Raparperi 80g27kcal0.6g4.4g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g751kcal3g179.2g1.2g7.4g
Valittu annoskoko320g376kcal1.5g89.6g0.6g3.7g
Annoskoko puolitettuna160g188kcal0.8g44.8g0.3g1.9g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731