Papu-perunasalaatti

1.Pilko keitetyt perunat, sekoita joukkoon kidneypavut (ilman suolalientä) ja pilkottu purjo.

2. sekoita keskenään öljy, sitruunamehu, balsamico, pilkottu persilja, puristettu valkosipuli, sokeri, suola ja mustapippuri.

3. lisää öljyseos peruna-papuseoksen joukkoon.

Anna maustua muutama tunti.

4. Sekoita joukkoon muut ainekset.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 256 grammaa

Silvein
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu, suolaliemessä94g103kcal7.3g16.9g0.5g7.5g
Peruna, keskikokoinen 60g67g40kcal1g8.7g0.1g0.6g
Purjosipuli 15g3.3kcal0.3g0.4g0g0.3g
Persilja 2.1g0.6kcal0g0g0g0.2g
Sitruunamehu, laimentamaton2.1g0.4kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy (kylmäpuristettu, extra virgin) (Pirkka), annos 20g4.2g37kcal0g0g4.2g0g
Balsamico di Modena (Acentino), annos 10g1.3g1.2kcal0g0.2g0g0g
Valkosipuli 1.7g1.8kcal0.1g0.3g0g0g
Paprika punainen 42g12kcal0.4g1.9g0.2g0.8g
Jääsalaatti ruukussa, Pirkka50g5kcal0.6g0.4g0.1g0.5g
Feta, Arla Apetina 3%42g46kcal7.5g0.8g1.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g501kcal34.4g59.2g12.8g19.8g
Valittu annoskoko320g251kcal17.2g29.6g6.4g9.9g
Annoskoko puolitettuna160g125kcal8.6g14.8g3.2g5g
Arvot/100g100g78kcal5.4g9.2g2g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=156449