Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g88g74kcal1g16g0.4g1.6g
Sitruunamehu, laimentamaton7.5g1.6kcal0g0.1g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g50g360kcal0g0g40g0g
Sokeri 64g259kcal0g63.7g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g41g59kcal2.8g0.1g2.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 65g223kcal6.6g45.5g0.8g2.3g
Leivinjauhe 2.5g4.4kcal0.1g0.9g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g2.5g9kcal0.1g2g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana640g1979kcal21.2g256.6g87.4g7.8g
Valittu annoskoko320g989kcal10.6g128.3g43.7g3.9g
Annoskoko puolitettuna160g495kcal5.3g64.2g21.9g2g
Arvot/100g100g309kcal3.3g40.1g13.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=167468