Pastaa naudanlihatomaattikastikkeessa

Tämä pastakastike on tehty viikonloppuna yli jääneestä naudanpaistista.

Viipaloi kypsä paistiliha ja sipulit ja kuullota niitä hetki öljyssä.

Lisää tomaattisose ja mausteet, anna hautua kannen alla.

Keitä pasta ja kaada kastike päälle.

Tarjoa salaatin kanssa

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 366 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Snellman naudan sisäpaisti marinoitu (Snellman), annos 1000g87g96kcal15.7g1.6g2.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g58g15kcal0.8g2.4g0.1g0g
Sipuli (kuorittu)18g4.7kcal0.2g0.8g0g0.3g
Valkosipuli 18g19kcal1.4g2.8g0.1g0.4g
Rypsiöljy 4.4g39kcal0g0g4.4g0g
Vesi, vesijohtovesi 44g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 2.3g7.1kcal0.2g0.3g0.5g0g
Suolapähkinä 0.9g5.2kcal0.2g0.1g0.4g0.1g
Mustapippuri 0.9g2.4kcal0.1g0.3g0g0.2g
Fusilli, täysjyvä (Myllyn paras), annos 200g87g117kcal5g21.2g1.2g3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g610kcal47.2g59g19.2g8g
Valittu annoskoko320g305kcal23.6g29.5g9.6g4g
Annoskoko puolitettuna160g153kcal11.8g14.8g4.8g2g
Arvot/100g100g95kcal7.4g9.2g3g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=271612