Broileri-riisilaatikko

Kypsennä riisi-kauraseos kanaliemessä.

Sulata pannulla oivariini ja lisää curry (1 rkl) ja sekoita hetki.

Lisää pannulle broilerisuikaleet ja sipulit ja ruskista.

Mausta seos mustapippurirouheella (½ tl). Kun riisi-kauraseos on kypsä, niin lisää joukkoon broilerisuikaleet, creme fraiche ja juustoraaste.

Kaada seos uunivuokaan.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 30 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 427 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kevyt Creme Fraiche 12 % Valio28g39kcal0.8g1.8g3.4g0g
Pizzamix juusto28g94kcal5.6g2g7g0g
Valkosipuli, tuore, silputtu3.8g3.9kcal0.3g0.6g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Atria broilerin filesuikale maustamaton56g62kcal13g0g1.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Riisi & kaura, keittämätön (Risella) 0,5dl47g169kcal5.2g31.9g2g2.8g
Vesi113g0kcal0g0g0g0g
Kanaliemikuutio (Maggi), annos 11g3g8.4kcal0.3g0.5g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g827kcal51.4g77.2g34.6g7g
Valittu annoskoko320g413kcal25.7g38.6g17.3g3.5g
Annoskoko puolitettuna160g207kcal12.9g19.3g8.7g1.8g
Arvot/100g100g129kcal8g12.1g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=81719