Perukan katkarapukeitto

Keitä omena ja sipuli silput kalaliemessä pehmeiksi.

Lisää kerma ja katkaravut ja mausta (1rkl curry ja 1tl cayenne) suolaa maun mukaan.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 513 grammaa

Yorker
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipuli (kuorittu)41g11kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Omena, ulkomainen, keskiarvo,kuorineen47g16kcal0.1g3.8g0g0.7g
Kalaliemikuutio 2.1g6.3kcal0.2g0.7g0.3g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Valkosipuli 2.1g2.3kcal0.2g0.3g0g0g
Katkarapu 52g36kcal7.5g0g0.6g0g
Flora kevyt ruoka 7%52g44kcal0.5g2.3g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g232kcal18g18g9.2g2.8g
Valittu annoskoko321g116kcal9g9g4.6g1.4g
Annoskoko puolitettuna160g58kcal4.5g4.5g2.3g0.7g
Arvot/100g100g36kcal2.8g2.8g1.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=123181