Juustokuorrutettu kalkkuna lohkoperunoilla

Ruskista kalkkunasuikaleet pannulla ja kaada ne voideltuun uuninkestävään vuokaan.

Valmista kastike.

Sulata voi ja sekoita siihen jauhot.

Lisää maito ja keitä seosta muutama minuutti.

Ota kattila pois levyltä ja sekoita kastikkeeseen juustoraaste ja munankeltuainen.

Mausta.

Kaada kastike lihapalojen päälle ja kuorruta uunissa 250 asteessa noin 15 minuuttia, kunnes pinta on saanut kauniin värin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 285 grammaa

Sakkeus
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen fileesuikaleet,hunaja (broileri ja kalkkuna) (Hk ruokatalo oy), annos 450g101g122kcal18.2g1.7g4.6g0g
Voi, 1 tl, 5 g6.7g49kcal0.1g0.1g5.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.5g15kcal0.5g3.2g0.1g0.2g
Rasvaton maito, laktoositon maitojuoma, d-vitamiinia 1ug 68g18kcal2.2g2.1g0g0g
Pizza juustoraaste (Valio), annos 150g45g153kcal11.3g0g11.7g0g
Munankeltuainen (Kela 1989), annos 100g5.6g19kcal0.9g0g1.7g0g
Lohkoperunat, Rainbow90g117kcal1.8g19.8g3.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana641g987kcal70g53.8g54.2g0.4g
Valittu annoskoko321g493kcal35g26.9g27.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna160g247kcal17.5g13.5g13.6g0.1g
Arvot/100g100g154kcal10.9g8.4g8.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=244054