Luomuhernekeitto

Liota herneitä yön yli viileässä vedessä.

Keitä herneitä, lihoja ja sipulia n. 2 h. Mausta lopuksi suolalla.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 733 grammaa

Annelios
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herne 37g25kcal1.8g3.4g0.1g1.1g
Vesi219g0kcal0g0g0g0g
Sianliha keskiarvo 58g128kcal10.7g0g9.5g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.6g1.8kcal0.1g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana642g309kcal25.2g7.4g19.2g2.4g
Valittu annoskoko321g154kcal12.6g3.7g9.6g1.2g
Annoskoko puolitettuna160g77kcal6.3g1.9g4.8g0.6g
Arvot/100g100g48kcal3.9g1.2g3g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=134401