Kirjolohikasvispannu

Paista suikaleet kevyesti, lisää kasvikset ja kerma.

Anna kiehua n.10 minuuttia

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Miamarika
AineksetMääräEnergiaPHRK
Heimon kirjolohisuikale, marinoitu (Heimon kala oy), annos 300g960g1642kcal97.9g25.9g127.7g0g
Apetit vihannessekoitus annos 250g1600g560kcal43.2g75.2g8g0g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)640g1056kcal19.2g25.6g96g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6515kcal320.6g253.4g463.4g0g
Valittu annoskoko3200g3258kcal160.3g126.7g231.7g0g
Annoskoko puolitettuna1600g1629kcal80.2g63.4g115.9g0g
Arvot/100g100g102kcal5g4g7.2g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=100206