Karpit mantelileivät

Laita uuni lämpiämään 225 asteeseen.

Sekoita kulhossa kananmunat ja rahka.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja sekoita kananmuna-rahkaseokseen.

Lisää juustoraaste.

Muotoile taikinasta kuusi sämpylää.

Paista 225 asteessa noin 12 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Maureen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 800g1141kcal100g2.4g82g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki667g373kcal56.7g33.3g1.3g0g
Fiber husk (1rkl=10g)67g6.7kcal1g0g0.4g56.7g
Seesaminsiemen kuorineen gogreen, 100 g133g764kcal23.6g9.3g66.1g15.7g
Kauralese 333g1200kcal60g152g25.7g58.3g
Mantelijauho (Pirkka), annos 100g333g2000kcal70g22g180g0g
Juustoraaste, Arla Kadett+ 12%800g1840kcal232g20g96g0g
Leivinjauhe 67g117kcal3.5g25.2g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g14884kcal1093.6g528.4g903g262g
Valittu annoskoko3200g7442kcal546.8g264.2g451.5g131g
Annoskoko puolitettuna1600g3721kcal273.4g132.1g225.8g65.5g
Arvot/100g100g233kcal17.1g8.3g14.1g4.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=114658