Feta-jauhelihapaistos

Jauheliha, muna, kerma, jugurtti, sipuli ja valkosipuli tasaiseksi taikinaksi.

Maustetaan maun mukaan esim.

yrttisuolaa, paprikajauhetta, chilijauhetta ja basilikaa.

Taikinasta tehdään voipaperille tasainen noin sentin paksuinen levy.

Laitetaan keskelle fetaa ja suolakurkkua (myös tuoretta oreganoa ja oliiveja voi laittaa).

Rullataan voipaperin avulla pötköksi ja suljetaan päät tarkasti.

Laitetaan uuniin 180 astetta ja noi 45 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Kicka74
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, naudan, rasvaa 17 % 1600g3641kcal304g0g272g0g
Juusto, salaattijuusto, rasvaa 18 %, lehmänmaito, suolaliemessä 600g1364kcal84g10.2g108g0g
Turkkilainen jogurtti (maustamaton)180g225kcal5.9g6.7g18g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Valkosipuli 60g65kcal4.7g9.8g0.4g1.3g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 120g396kcal2.4g3.6g42g0g
Suolakurkku (Regalo), annos 100g200g64kcal3g13g1g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 240g301kcal26.4g0.6g21.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g12220kcal866g107g926.8g9.4g
Valittu annoskoko3200g6110kcal433g53.5g463.4g4.7g
Annoskoko puolitettuna1600g3055kcal216.5g26.8g231.7g2.4g
Arvot/100g100g191kcal13.5g1.7g14.5g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=118804