Jauheliha-fetakastike

Paista jauheliha ja mausta mieleisilläsi mausteilla (esim chili, valkosipuli-/sipulijauhe, aromisuola).

Lisää sekaan tomaattimurska ja ruokakerma.

Kiehauta.

Sekoita joukkoon murskattu feta ja hauduta hetken.

Tarjoa esimerkiksi pastan kera.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 200 grammaa

Snanna88
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan paistijauheliha, Pirkka1067g1792kcal213.3g0g106.7g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g533g293kcal16.5g34.1g10.7g0g
Feta, apetina classic (Arla), annos 100g267g693kcal40g0.5g58.7g0g
Tomaattimurska 1333g392kcal7.5g70.7g2.7g25.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6341kcal554.6g210.6g357.6g50.6g
Valittu annoskoko3200g3171kcal277.3g105.3g178.8g25.3g
Annoskoko puolitettuna1600g1585kcal138.7g52.7g89.4g12.7g
Arvot/100g100g99kcal8.7g3.3g5.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=135570