Elsassin pata

Määrät eivät ole varsinaisesti määriä, vaan se suhde, jolla aineksia pitää sekoittaa pataan.

- huuhtaise hapankaalia
- ruskista liha, nakki ja pekoni
- säästä lihanpaistamisrasvat ja lisää joukkoon vettä
- Laita ainekset patan ja anna hautua piiiiitkä tovi
- valkosipuli sopii myös

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Lapanen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali800g169kcal9.6g27.2g1.6g16.8g
Nakki, Kivikylän Wanhanajan nakki (n.20g/1kpl)384g896kcal43.4g1.9g74.9g0g
Porsaanpaisti vähärasvainen 480g781kcal134.5g0g26.6g0g
Lihapullat saarioinen160g384kcal24g15g24g3.2g
Hapankaali 800g225kcal8.6g34.4g1.5g16.4g
Porkkana, keskikokoinen 65g352g99kcal2.1g20.9g0.7g8.8g
Pekoni, paistettu 160g824kcal26.3g0g81.1g0g
Punasipuli, kuorittu, 100g64g17kcal0.8g3.1g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g6790kcal498.6g205g421g92.6g
Valittu annoskoko3200g3395kcal249.3g102.5g210.5g46.3g
Annoskoko puolitettuna1600g1698kcal124.7g51.3g105.3g23.2g
Arvot/100g100g106kcal7.8g3.2g6.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=140351