Kesäkurpitsa-raparperi-porkkanahillo

Paloittele kuoritut kasvikset ja keitä kypsäksi hillosokerin kanssa vähässä vedessä.

Soseuta.

Purkita ja anna jäähtyä.

Voi käyttää lakkahillon tavoin.

Nam.
Katso vastaavaa ohjetta sokerittomana Melatiinilla hyytelöitynä.

Sisältää yli puolet vähemmän Hiilareita.

Reseptistä tulee n. 50 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Kissala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 800g144kcal4.5g20g3.2g5.6g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g800g3120kcal0g784g0g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g800g224kcal4.8g47.6g1.6g20g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g7516kcal29.6g1791.2g11.2g73.6g
Valittu annoskoko3200g3758kcal14.8g895.6g5.6g36.8g
Annoskoko puolitettuna1600g1879kcal7.4g447.8g2.8g18.4g
Arvot/100g100g117kcal0.5g28g0.2g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=144731