Paella

Ruokalusikallinen öljyä pasitamiseen.

Kypsennä suikaloitu sipuli ja pilkottu valkosipulit pannulla.

Lisää hernemaissipaprikat, ja paista ne kypsiksi.

Lisää keitettyä riisiä, mausta soijalla ja kurkumalla.

Kun pasitos on kuuma, lisää lopuksi katkaravut (Apetit suolaliemessä) ja simpukat(suolaliemessä).

Sopii sellaisenaan, myös kalan lisukkeena.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Epliptica
AineksetMääräEnergiaPHRK
Auringonkukkaöljy (100g)38g332kcal0g0g37.6g0g
Sipuli (kuorittu)31g8.5kcal0.4g1.5g0.1g0.5g
Valkosipuli 26g29kcal2.1g4.3g0.2g0.6g
Riisi, keitetty, suolaa 376g515kcal9.1g113.6g1.1g3.5g
Hernemaissipaprika rainbow (Rainbow), annos 100g1127g789kcal55.2g135.2g7.9g0g
Soijakastike 38g23kcal1.9g3.6g0g0g
Katkarapuja liemessä 170g (Pirkka)1064g798kcal191.5g5.3g10.6g0g
Simpukkasäilyke, vedessä (Kela 1989), annos 100g501g486kcal97.7g0g10g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g5958kcal715.8g527g135g9.2g
Valittu annoskoko3200g2979kcal357.9g263.5g67.5g4.6g
Annoskoko puolitettuna1600g1489kcal179g131.8g33.8g2.3g
Arvot/100g100g93kcal11.2g8.2g2.1g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=171560