Voisarvet

- Liotetaan hiiva maitoon.

- Lisätään 2 kpl munia, rahka ja suola (1 rkl).

- Nypitään jauhot ja voi eri kulhossa.

- Kaadetaan taikinaneste jauhojen sekaan
- Vaivataan taikina notkeaksi, lisätään tarvittaessa jauhoja
- Kohotetaan 50 min
- Kumotaan taikina jauhotetulle pöydälle, jaetaan viiteen osaan
- Kaulitaan jokainen pala halkaisijaltaan noin 30 cm:n kokoiseksi pyöryläksi
- Pyörylä leikataan kahdeksaan osaan
- Kääritään kolmiot sarviksi
- Kohotetaan sarvet lämpimässä paikassa uunipellillä noin 30 min
- Voidellaan sarvet kananmunalla (1 kpl)
- Paistetaan sarvet sauma alaspäin uunissa 225 asteessa 12 min keskiosassa

Reseptistä tulee n. 40 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Maamo841
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hiiva, 50g81g49kcal10.6g0.9g0.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen808g267kcal26.7g39.6g0g0g
Kananmuna kuoreton 291g415kcal36.4g0.9g29.8g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki162g91kcal13.7g8.1g0.3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1616g5545kcal164.7g1131.3g19.4g56.6g
Voi, 1 tl, 5 g242g1770kcal2.4g2.4g193.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g16273kcal509g2366.4g487.4g113.2g
Valittu annoskoko3200g8137kcal254.5g1183.2g243.7g56.6g
Annoskoko puolitettuna1600g4068kcal127.3g591.6g121.9g28.3g
Arvot/100g100g254kcal8g37g7.6g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=203741