Karppaajan pekonisipulimunakas

Riko kananmunat (6kpl) kulhoon ja vatkaa hieman kuohkeutta.

Kuori yksi normaalikokoinen sipuli ja pilko pieneksi.

Kuori yksi valkosipulinkynsi ja pilko pieneksi.

Leikkaa n.5 siivua pekonia pienemmiksi paloiksi.

Lämmitä pannu kuumaksi ja paista pekoni, sipuli ja valkosipuli voissa.

Kun sipulit on kuullotettu ja pekoni ruskistettu, mausta mustapippurilla.

Suolaa ei välttämättä kannata lisätä, kun pekoni on itsessään aika suolaista.

Lisää vatkatut munat tasaisesti ja paista kunnes pinta on hieman kostea.

Lisää juustoraaste ja laita uuniin grillivastusten alle siten, että pinta tulee ruskeaksi.

Nauti.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Goljatti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna, omega, 1 kpl1650g2145kcal216.2g5g137g0g
Pekoni rasvainen 435g1635kcal52.2g0g161g0g
Sipuli (kuorittu)420g113kcal5.5g20.2g0.8g7.1g
Valkosipuli 20g22kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Oltermanni, perinteinen575g2070kcal143.8g0g166.8g0g
Suola, annos 3g15g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 10g28kcal1.1g3.8g0.3g2.7g
Voi (perinteinen meijerivoi)75g540kcal0.1g0.1g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g13107kcal841g64.8g1052g20.4g
Valittu annoskoko3200g6554kcal420.5g32.4g526g10.2g
Annoskoko puolitettuna1600g3277kcal210.3g16.2g263g5.1g
Arvot/100g100g205kcal13.1g1g16.4g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=210338