Mantelileipä (rahka) - karppi - sovellettuSCD

Ensin kosteat aineet kulhoon ja sekaisin, sitten kuivat aineet perään, sekoitus ja uuniin 175 astetta n. 30 min

Annoksesta tulee 19 kpl keskimäärin 32g/kpl valmispaino siis.

Painohävikki valmistuksessa n. 20%. => punnittu valmispaino + 20% = raakapaino eli se joka tallennetaan kalorilaskuriin.

Näitä voi syödä myös makeana kahvileipänä kun laittaa päälle jotain makeaa, NAM!

Juuri valmistuneesta taikinasta kun nostaa nokareita pellille, ei tarvitse taputella, leviävät uunissa itsestään littanoiksi.

Noin 10 min odottelua ja saat nokareista enemmän oikean sämpylän oloisia, nyt kannattaa hieman muotoillakin, niin saat pyöreitä ja tasaisia.

Reseptistä tulee n. 19 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Therezza
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 631g900kcal78.8g1.9g64.7g0g
Maitorahka, maustamaton (Valio) 250 g, 1 purkki1051g673kcal115.6g44.2g4.2g0g
Valkoviinietikka (Rajamäen)21g4.2kcal0g1.4g0g0g
Parmesan formaggio da pasta114g519kcal45.4g0g37.5g0g
Leivinjauhe 17g30kcal0.9g6.4g0g0.1g
Manteli 883g5438kcal212.5g58.3g476.8g63.6g
Rypsiöljy 88g781kcal0g0g88.3g0g
Ruokasuola jodioitu 8.4g0.2kcal0.1g0g0g0g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 147g476kcal42.7g10.3g29.4g45g
Seesaminsiemen, kuorineen 118g794kcal31.6g8.1g68.3g14.5g
KauraKuitunen (Hirvelä)122g150kcal8.8g19.6g4g85g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6399g19528kcal1072.8g300.4g1546.4g416.4g
Valittu annoskoko3200g9764kcal536.4g150.2g773.2g208.2g
Annoskoko puolitettuna1600g4882kcal268.2g75.1g386.6g104.1g
Arvot/100g100g305kcal16.8g4.7g24.2g6.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=238385