Rahkajuustoleipä

Sekoita rahka, munat, rasva ja juustoraaste.

Sen jälkeen mukaan kuivat aineet.

Paista 225 asteessa kunnes ottavat väriä pintaan.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Juniusc
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 887g1266kcal110.9g2.7g91g0g
Maitorahka laktoositon 0,3% (Valio), annos 200g1076g699kcal128g45.2g3.2g0g
Soijajauho rasvainen 188g878kcal65g44.3g44.2g22.4g
Pellavansiemen kokonainen/rouhe 108g348kcal31.2g7.5g21.5g32.9g
Kuidukas, kolmen viljan leseseos (Myllyn paras)108g274kcal17.9g36.7g6.6g32.3g
Seesaminsiemen, kuorineen 108g725kcal28.9g7.4g62.4g13.2g
Leivinjauhe 54g95kcal2.8g20.3g0g0.3g
Oivariini, 80 normaalisuolainen135g968kcal1.3g1.3g107.6g0g
Oltermanni, perinteinen538g1936kcal134.5g0g156g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g14378kcal1041g330.8g985g202.2g
Valittu annoskoko3200g7189kcal520.5g165.4g492.5g101.1g
Annoskoko puolitettuna1600g3595kcal260.3g82.7g246.3g50.6g
Arvot/100g100g225kcal16.3g5.2g15.4g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256603