Kauraporkkanasämpylä (kuituinen)

Lämmitä vesi kädenlämpöiseksi, lisää hiiva.

Sekaan suola, sokeri, kaurahiutaleet/leseet ja öljy.

Lisää porkkanaraaste.

Lopuksi jauhoa.

Anna taikinan kohota noin 40min.

Nostele puolen nyrkin kokosia paloja pellille.

Käytin lusikoita jolloin sain kuoheuden säilymään.

Voitele kananmunalla.

Uuni 225 astetta ja 20min.

Reseptistä tulee n. 17 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Redreaper
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 1179g0kcal0g0g0g0g
Hiiva 118g88kcal15.5g1.3g0.5g8.1g
Sokeri 19g77kcal0g18.8g0g0g
Suola, annos 3g71g0kcal0g0g0g0g
Auringonkukkaöljy 127g1126kcal0g0g127.3g0g
Kaurahiutale kuituinen Sydänystävä (1dl = 35g)165g545kcal26.4g85.8g10.9g21.5g
Porkkana 472g154kcal2.9g26.2g0.9g12g
Myllärin hurjan viljainen sämpyläaines (37g)436g1527kcal52.8g282.3g21.8g24g
Hiivaleipävehnäjauho 613g1998kcal74.4g364.2g17.2g33.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g11029kcal344g1557.2g357.2g198.6g
Valittu annoskoko3200g5515kcal172g778.6g178.6g99.3g
Annoskoko puolitettuna1600g2757kcal86g389.3g89.3g49.7g
Arvot/100g100g172kcal5.4g24.3g5.6g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=265138