Maidoton ja munaton suklaakakku

Pohja:
200g gluteenittomia Digestive-keksejä
100 g maidotonta Keiju-margariinia (70%)

Täyte:
4 dl GoGreen Vispi
2 dl Sunnuntai Kuohkea Vispi
300g tummaa suklaata (Brunberg)

-Vuoraa irtopohjavuoan pohja leivinpaperilla.

-Murenna keksit ja sekoita sulatettuun margariiniin.

-Painele seos irtopohjavuokaan tasaisesti
-Vaahdota JÄÄKAAPPIKYLMÄT kermat
-Sulata suklaa mikrossa välillä sekoittaen.

-Lisää suklaasula vispivaahtoon ja vatkaa tasaiseksi.

-Kaada täyte vuokaan ja anna hyytyä jääkaapissa n.
3 tuntia tai mielellään seuraavaan päivään.

-Irrota kakku vuoasta ja siirrä tarjoilulautaselle.

-Koristele haluamallasi tavalla

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 100 grammaa

Tea2012
AineksetMääräEnergiaPHRK
Digestive täysjyväkeksi (Lu), annos 15g533g2400kcal41.1g362.7g85.3g19.2g
Keiju kasvirasvalevite 70% (Raisio)267g1680kcal0g0g186.7g0g
Gogreen Vispi (Raisio), annos 200g1067g2453kcal4.3g128g213.3g5.3g
Sunnuntai kuohkea vispi (Sunnuntai), annos 200g533g587kcal2.7g80g26.7g0g
Brunberg tumma suklaa (150g)800g4088kcal36g456g272g56g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g22416kcal168.2g2053.4g1568g161g
Valittu annoskoko3200g11208kcal84.1g1026.7g784g80.5g
Annoskoko puolitettuna1600g5604kcal42.1g513.4g392g40.3g
Arvot/100g100g350kcal2.6g32.1g24.5g2.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=272496