Banaanikakku

Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Sekoita joukkoon jauhot, leivinjauhe, vaniljasokeri, voisula ja banaanisose.

Kaada voideltuun/korppujauhotettuun vuokaan.

Paista 175 asteessa 30min (kostea kakku) - 50min (kuiva kakku).

Halutessa kuorruta kakku vesihauteessa sulatetulla suklaalla.

Kevyempi versio, jätä kuorruttamatta!

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 366g521kcal45.7g1.1g37.5g0g
Sokeri 332g1349kcal0g332g0g0g
Fariinisokeri332g1349kcal0g332g0g0g
Banaani, keskikokoinen painaa 120g798g670kcal8.8g145.9g3.2g14.4g
Voi 166g1205kcal2g0.7g135.1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 831g2850kcal84.7g581.5g10g29.1g
Leivinjauhe 17g29kcal0.9g6.3g0g0.1g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g27g106kcal0g26.3g0g0g
Suklaa tumma 332g1716kcal13g177g103g17.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g19594kcal310.2g3205.6g577.6g122.4g
Valittu annoskoko3200g9797kcal155.1g1602.8g288.8g61.2g
Annoskoko puolitettuna1600g4898kcal77.6g801.4g144.4g30.6g
Arvot/100g100g306kcal4.8g50.1g9g1.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=276181