Karpitsar pohja

Sekota aineet keskenään ja levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 200 asteessa n. 10 min. levitä pohjalle ketsuppia, täytä ja paista vielä n. 15 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 40 grammaa

Arkani
AineksetMääräEnergiaPHRK
Rahka Milbona1325g901kcal161.7g51.7g2.7g0g
Emmental juustoraaste, lidl663g2438kcal192.1g0g185.5g0g
Kananmuna kuorineen punnittu828g1044kcal91.1g2.5g74.5g0g
Ruisjauho kokojyväjauho 232g705kcal20.3g128.5g4.4g32.2g
Kaurakuitunen (Hirvelä), annos 50g119g147kcal8.6g19.2g3.9g83.1g
Leivinjauhe 33g58kcal1.7g12.5g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g10585kcal951g428.8g542g231g
Valittu annoskoko3200g5293kcal475.5g214.4g271g115.5g
Annoskoko puolitettuna1600g2646kcal237.8g107.2g135.5g57.8g
Arvot/100g100g165kcal14.9g6.7g8.5g3.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=334101