Kylkisiivukastike 2

Suikaloi lihaviipaleet, paista ne paistinpannulla miedolla lämmöllä ilman lisättyä rasvaa, kaada joukkoon 2dl vettä ja lisää liemi kuutio.

Sekoita jauhot osaan nestettä ja tee kastike osaneste saostuksella.

Kaada loppu vesimäärä hiljalleen kastikkeen sekaan.

Keitä kastiketta hiljalleen 10min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 160 grammaa

Mammalia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan kylkisiivu (Pirkka), annos 100g813g2007kcal146.3g0g154.4g0g
Vehnäjauho puolikarkea 120g413kcal12.3g84.3g1.4g4.2g
Vesi, vesijohtovesi 2247g0kcal0g0g0g0g
Lihaliemikuutio, kappale (X-tra), annos 10g20g1kcal0g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g4842kcal317.2g168.8g311.8g8.4g
Valittu annoskoko3200g2421kcal158.6g84.4g155.9g4.2g
Annoskoko puolitettuna1600g1211kcal79.3g42.2g78g2.1g
Arvot/100g100g76kcal5g2.6g4.9g0.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=339961