Omena-raparperihilloke

Kuori omenat ja raparperit.

Pilko ne ja lisää veden kanssa kattilaan.

hauduta kypsäksi ja lisää hillosokeri ja kiehauta 10 - 15 min.
Purkita lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 107 grammaa

Reinopoika12
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, ulkomainen kuorittu1200g492kcal2.4g112.8g1.2g21.6g
Raparperi 800g269kcal5.5g44g0.8g11.2g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Hillosokeri (Dansukker), annos 1000g1000g3900kcal0g980g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g9323kcal15.8g2273.6g4g65.6g
Valittu annoskoko3200g4661kcal7.9g1136.8g2g32.8g
Annoskoko puolitettuna1600g2331kcal4g568.4g1g16.4g
Arvot/100g100g146kcal0.2g35.5g0.1g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=429970