Marinoidut pavut

Ainekset:

3-4 dl keitettyjä papuja
1/2 sipuli
2 rkl tomaattipyrettä
2-3 valkosipulinkynttä
2 rkl punaviinietikkaa
1/2 dl oliiviöljyä
2 tl oreganoa, basilikaa tai timjamia
1-2 tl suolaa
mustapippuria

Sekoita ainekset keskenään.

Anna marinoitua muutamia tunteja.

Pavut säilyvät jääkaapissa n. 3 vrk.

Lähde: Tuija Ruuska: Kasvisaskeleet

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 80 grammaa

Cherrymom
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypapu (Go green), annos 100g2410g2290kcal192.8g337.4g16.9g192.8g
Sipuli (kuorittu)234g63kcal3g11.2g0.5g4g
Valkosipuli 54g58kcal4.2g8.7g0.3g1.1g
Oliiviöljy 234g2072kcal0g0g234.3g0g
Punaviinietikka. (Rajamäen), annos 3g67g13kcal0g4.4g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka201g165kcal6.8g38.2g2g2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6400g9322kcal413.6g799.8g508g399.8g
Valittu annoskoko3200g4661kcal206.8g399.9g254g199.9g
Annoskoko puolitettuna1600g2331kcal103.4g200g127g100g
Arvot/100g100g146kcal6.5g12.5g7.9g6.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=464678