Kananmuna-tonnikala piirakka (karppi)

1. Sekoita 5 valkuaista, 1 keltuainen, leivinjauhe, maitorahka, mantelijauhe ja 1dl juustoraastetta.

2. Laita piirakkavuokaan taikina ja uuniin noin 10-15 minuutiksi (200astetta)

3. Kun taikina uunissa ruskistunut niin ota pois ja laita tonnikalat ja meetvurstit pilkottuna sekä päälle vielä 1dl raastetta.

4. Laita uudestaan uuniin ja odota että juustoraaste ruskistunut päälle.

5. Valmis.

Syö sellaisenaan tai tarjoile salaatin kera!

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Terhipa
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala öljyssä 451g856kcal122.4g0g40.6g0g
Tonnikala vedessä 451g471kcal101.3g0g6.8g0g
Kananmunan valkuainen, keskikoko 35g527g221kcal51.6g2.1g0.5g0g
Keltuainen, 20g, annos 20g60g39kcal2.1g0.1g15g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki752g421kcal63.9g37.6g1.5g0g
Juustoraaste x-tra 15 %, annos 100g602g1564kcal180.5g12g90.3g0g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g150g903kcal36.1g9.9g81.2g0g
Leivinjauhe 30g53kcal1.6g11.4g0g0.2g
Meetvursti, Kotimainen, HK [1 siivu]181g722kcal37.9g0g63.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g10500kcal1194.8g146.2g598.2g0.4g
Valittu annoskoko3204g5250kcal597.4g73.1g299.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna1602g2625kcal298.7g36.6g149.6g0.1g
Arvot/100g100g164kcal18.6g2.3g9.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=332716