Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 278g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 19g172kcal0g0g19.4g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g555g1994kcal44.4g437.6g2.8g9.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g15g38kcal0.9g1.3g3.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell694g750kcal166.6g0g3.5g0g
Pesto rosso101g293kcal4.3g5.3g28.3g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g83g63kcal1.8g12.1g0.7g0g
Findus thai wokkivihannekset694g174kcal8.3g27.8g3.5g20.8g
Vesi, vesijohtovesi 694g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g6.9g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g63g68kcal0.7g15.6g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6408g7099kcal454g999.4g123g60.4g
Valittu annoskoko3204g3550kcal227g499.7g61.5g30.2g
Annoskoko puolitettuna1602g1775kcal113.5g249.9g30.8g15.1g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823