Nakkikeitto

6 perunaa, pieniä/keskikokoisia
1/4 lanttu
2 porkkanaa
1/2 purjosipulia
2 litraa vettä
100g vihreitä papuja (puoli pussia)
1 1/2 pkt Atria nakkeja
2 lihaliemikuutiota
Persiljaa

Lämmitä vesi kiehuvaksi ja lisää lihaliemikuutiot, anna sekottua.

Lisää pilkotut vihannekset ja anna kiehua n. 15min.

Lanttu pehmenee hitaimmin, tarkkaile.

Sillä välin pilko ja paista nakit.

Kun lanttu menee kauhan kärjellä halki, lisää nakit ja anna hautua hetken.

Bon appétit!

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 458 grammaa

Mmikael
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 372g283kcal7g57.7g0.7g3.7g
Lanttu 306g88kcal3.1g14.1g0.9g5.5g
Porkkana 236g77kcal1.5g13.1g0.5g6g
Purjosipuli 79g18kcal1.4g1.9g0.2g1.7g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 88g30kcal1.8g3.8g0.2g2.2g
Lihaliemikuutio Maggi19g54kcal1.7g1.3g4.4g0g
Persilja 4.4g1.2kcal0.1g0g0g0.4g
Nakki, Atria A-lk kuoreton350g770kcal39.2g8.8g66.5g0.4g
Vesi, vesijohtovesi 1751g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6412g2644kcal111.6g201.4g146.8g39.8g
Valittu annoskoko3206g1322kcal55.8g100.7g73.4g19.9g
Annoskoko puolitettuna1603g661kcal27.9g50.4g36.7g10g
Arvot/100g100g41kcal1.7g3.1g2.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=256320